Založ si blog

Nicholsonová propaguje samovraždu

Kam až to dotiahnu progresívní ultraliberáli na Slovensku ?  Po zhliadnutí titulky v Denníku N , kde Lucia Nicholsonová doslova a dopísmena propaguje samovraždu v podobe eutanázie som myslela že sa mi asi sníva. Vraj nechce aby sa o ňu jej deti starali, utierali jej sliny či prebalovali plienky. Aby sa náhodou chudáčikovia nemuseli pre ňu obetovať, ale aby si stále užívali len slasti ktoré tento život prináša, ale žiadne obete. Takzvaná doba slastná . To azda naozaj už štandardná rodina nemá v živote človeka žiaden význam? 

Čo budeme robiť so všetkými starými ľudmi, ktorí tu celý život vytvárali hodnoty, pracovali pre tento štát, vychovávali svoje deti tak aby sa mali lepšie ako oni, viedli ich k čestnému a pracovitému životu ? To ich dáme vysťahovať na nejaký pustý ostrov a spravíme z nich persona non grata ? Z akého dôvodu ? Lebo im tečú sliny a nevládzu , lebo sú nedokonalí, nevedia ovládať umelú inteligenciu, lebo liberáli si vážia len dokonalé stroje z ktorých môžu profitovať a stále rásť ? Ale potom prišla Lucia Nicholsonová s nadčasovým a perfektným riešením. Prichádza s propagandou ktorá perfektne zapadá do ekonomického modelu ultraliberálov v ktorom štát nechce platiť ani cent navyše ľudom ktorý negenerujú zisk pre nadnárodné korporácie. Vsugerujeme našim budúcim dôchodcom názor, že v podstate samovražda je skvelá a je pre nich najideálnejšou voľbou, pretože tým ušetria starosti svojim deťom ktoré treba chrániť. 

Výborný nápad pani Nicholsonová. Aspoň nás tu už dôchodci nebudú viac zaťažovať. 

Je až neuveriteľné kam sa dokáže vyvíjať táto spoločnosť. Dajme si pozor na ľudí ktorým sú ľahostajné základné ľudské hodnoty ktoré sme si tu roky budovali. Naše deti nesmú byť emočné mŕtvoly. Každý raz ochutná chorobu, starobu a  smrť. To je jediná spravodlivosť v živote a len zbabelec sa jej chce vyhnúť. 

Český agent ovplyvňuje slovenské voľby

07.03.2024

Za to čo predvádza aktuálna vládna garnitúra v Česku by sa nemuseli hanbiť ani deti v materskej škôlke. Takéto gestá predvádzajú najmä deti v škôlke, keď sa prestanú baviť s kamošom len kvôli tomu že kamoš si dovolil rozprávať sa aj s niekým iným než len s ním. No, No, No…. Pán agent Fiala zabudol, že politika nie je detské ihrisko. Zrejme si neuvedomuje, že [...]

Impotentná EÚ sa prizerá na genocídu v Gaze

24.10.2023

Už je to niekoľko dní čo sa EÚ nečinne prizerá na agresívny odvetný útok Izraelu voči Gaze. Presne tak, nie voči Hamasu ale voči Gaze, tej Gaze ktorá už vyše 16 rokov zažíva blokádu zo strany Izraelu a je terčom útoku proti základným občianskym, ekonomickým a politickým právam. Technicky môžme Gazu nazvať ako najväčšie väzenie na svete. V [...]

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

adrem

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 7259x
Priemerná čítanosť článkov: 2420x

Autor blogu

Kategórie